Útmutatás beavatkozásra váróknak-plasztikai műtéteink árai

Leendő pácienseimnek

Több, mint 20 éves plasztikai tevékenységem során felfigyeltem arra a jelenségre, hogy olykor a régóta vágyott változást létrehozó, sikeres műtét eredménye nem épül be olyan haszonnal a páciens életébe, mint ahogy, az várható lenne.

Ez a tapasztalat vezetett arra, hogy különleges hangsúlyt adjak a közösen vállalt változás pozitív elfogadásának.

Hiába elégedett, ugyanis a sebész ténykedésének eredményével, ha nem sikerült a beavatkozás előtt pontosan tisztázni, hogy ki mit vár a műtéttől és emiatt elégedetlen marad a páciense.

A közös megelégedettséghez vezető út tele van csapdákkal!

A páciens -megelégedettség mindenek előtti fontossága ösztönzött arra, hogy pszichoterápiás tanulmányokat is folytassak.

Hiszem, hogy a korábbi ösztönös páciensvezetésemet felváltotta egy professzionális szemlélet, ami mindkettőnknek nagyobb biztonságot ígér.

Első lépés tisztázni az Ön valós igényét. Ennek alapján számíthat arra, hogy én az Ön személyes problémájához megtaláljam a célhoz vezető, legjobb eredményt ígérő műtéti megoldást.

Ha Ön csalódott egy korábbi beavatkozás során, akkor is megtalálhatjuk a megelégedettségéhez vezető utat.

Ha még nem döntött és régóta rágódik egy beavatkozáson, lehet, hogy valóban nem plasztikai beavatkozásra van szüksége. Ezt is tisztázhatjuk feltáró jellegű beszélgetéseink során.

Röviden: Kiérlelt igényeit megvalósítom az Ön által hozott anyagból, az én lehetőségeimmel, mindkettőnk megelégedésére!

Plasztikai műtéteink árai