BŐRFIATALÍTÁS (REJUVENÁCIÓ) MŰTÉT NÉLKÜL

Arcfiatalítás címén a plasztikai sebészet egyre újabb és újabb módszerekkel igyekszik kielégíteni a szaporodó, és fiatalabb korosztályban is jelentkező igényeket.

Ebben a fejezetben ezeket az arcfiatalítási eljárásokat gyűjtöttem össze, melyekre általában jellemző, hogy nyomtalanok, nem járnak műtéti hegekkel, ambulanter végezhető, injekciós kezelések, melyek után 1-2 napon belül már emberek közé lehet menni. Hatásuk fokozásának és fenntartásának érdekében a beavatkozások rövidebb-hosszabb idő után ismétlendőek.

Újabban nem ránctalanításról beszélünk, hanem helyette az arcfiatalító beavatkozások (arcfiatalítás) megjelölést alkalmazzuk, mellyel összefoglalóan utalunk a sokféle lehetséges, egymással egy időben, vagy egymás után kombinálható eljárásra.

Sok páciens jelentkezik a plasztikai sebésznél viszonylag fiatal korban, mert már zavarják őket, kezdődő jelei az öregedésnek. Alkati tényezőktől és életmódtól függően kisebb-nagyobb ráncok, mélyebb redők, besüppedések, egyenetlenségek jelentkezhetnek zavaró tényezőként. Mások későbbi éveikben járva már erősebben észlelik ezeket az elváltozásokat, és változtatni szeretnének, de nagyobb műtétre még nem szívesen vállalkoznak. Előfordul az is, hogy mi nem javaslunk még műtéti beavatkozást. Lehetséges, hogy valamilyen betegség, fejlődési rendellenesség vagy sérülés után alakul ki olyan állapot, amely változtatást kíván. Ezekben az esetekre is több, nem műtéti lehetőség áll a pácienseink rendelkezésére, mellyel megjelenésük jól javítható.

Több, egyszerűbb, műtéti beavatkozást nem igénylő módszerről van szó, mint a hangzatos elnevezést kapott Vámpír szérum, azaz  PRP-Vérlemezkékben gazdag saját plazma, Botox, hyaluronsav töltés-ajaktöltés, melyek egyaránt hatásosak, ha megfelelő esetben és módon, jól kiválasztott indikáció alapján alkalmazzuk őket.

Tel: +36-30-560-85-28

ÁRAK